Valle del Jerte i Monfragüe, l’esplendor de Cáceres

Cáceres, Monfragüe i Valle del Jerte

Codi activitat: V2403

27 al 31 març 2024

Transport: tren alta velocitat i autocar local

Allotjament: hotel 4**** a Cáceres

1.068 €

La Garganta de los Infiernos, l’encís natural del Valle del Jerte
El Parc Nacional de Monfragüe, natura salvatge entre el Tajo i el Tiétar
Els conjunts històrics i monumentals de Cáceres, Trujillo i Plasencia
La Raya i València de Alcántara, els confins occidentals d’Extremadura
El castell portuguès de Marvao, la talaia fronterera de l’Alentejo

Autoria de les imatges utilitzades en la publicació d’aquest programa: Wirestock, Estellez, stivillml, Lunamarina, Nachteule, Rudolf Ernst, TPopova,

PROGRAMACIÓ

Dimecres 27 març 2024: VIATGE A EXTREMADURA. CÁCERES

Avui iniciarem un seductor viatge a Extremadura, on realitzarem una sèrie de visites i caminades poc exigents per tal de conèixer part del ric patrimoni natural i històric de l’àmplia província de Cáceres.

Ens trobarem davant de l’accés al vestíbul dels trens d’alta velocitat de l’estació de Sants de Barcelona per tal d’agafar el tren que ens portarà a Madrid.

Un cop a Madrid, ens traslladarem en autocar a la ciutat de Cáceres, on es troba el que serà el nostre hotel en què ens allotjarem durant tota la nostra estada en terres extremenyes.

Després de dinar a l’hotel durem a terme una interessant visita guiada pel centre històric de de Cáceres, vetusta població habitada des de temps immemorials, corroborat per les troballes d’època prehistòrica presumiblement d’origen neandertal.

Passejarem per aquesta vella vila, bastida sobre rocam granític, material dur i resistent utilitzat pels romans per construir-hi les muralles, de les quals encara resta un important llegat.

Una ciutat declarada Monument Nacional, Tercer Conjunt Monumental d’Europa i Ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO que amaga nombrosos edificis emblemàtics, com ara la casa del Sol o el palacio de los Golfines de Abajo, i racons encisadors com la Pça de Santa Maria i la monumental Pça Major del s.XV.

Cáceres, a més, és un dels municipis més extensos amb Zones d’Especial Protecció d’Aus. Un patrimoni natural sostenible gràcies al qual ha esdevingut un important punt d’observació ornitològica mundialment reconegut.

Dijous 28 març 2024: PLASENCIA. VALLE DEL JERTE i GARGANTA DE LOS INFIERNOS

Després d’esmorzar a l’hotel, ens dirigirem en autocar al Valle del Jerte, comarca situada al nord de la província de Cáceres i limítrofa amb les províncies castellanes-lleoneses d’Àvila i Salamanca. Una zona declarada Bien de Interés Cultural per la seva cultura tradicionalment vinculada al conreu del cirerer.

Caminarem per la Reserva Natural Garganta de los Infiernos, un espai natural protegit situat a la capçalera del Valle del Jerte i al sud-oest de la Sierra de Gredos, caracteritzat pel singular relleu circular que rierols i saltants d’aigua han anat esculpint la roca granítica de manera capriciosa durant mil·lennis. Indret que, gràcies als elevats índexs d’humitat, han creat un paratge natural de gran valor ecològic, hàbitat de gran varietat d’espècies vegetals, com ara roures, castanyers, freixes,… i d’animals, com el gat salvatge, la truita de riu, la llúdriga i l’estranya almesquera, un micromamífer aquàtic extremadament fugisser.

I de tornada a l’hotel farem una parada a la ciutat de Plasencia, ciutat geogràficament ubicada a l’entrada del Valle el Jerte. Recorrerem els carrers del seu casc antic per tal de conèixer externament part del seu conjunt monumental, de què destaquen les muralles medievals, la Plaza Mayor, la Catedral Vieja de Santa María, de transició del romànic al gòtic, i la Catedral Nueva d’estil renaixentista.

Al vespre ens allotjarem al nostre hotel de Cáceres.

Divendres 29 març 2024: TRUJILLO i PARC NACIONAL DE MONFRAGÜE

Un cop esmorzats a l’hotel, anirem en autocar a Monfragüe, l’anomenat mons fragorum o muntanya densa pels romans.

Un ampli espai natural travessat pels rius Tiétar i Tajo, i declarat parc nacional l’any 2007. Refugi d’una variada vegetació mediterrània i una rica fauna salvatge, amb espècies tan representatives com ara el cérvol, la mangosta, la llúdriga, els voltors comú i negre, la cigonya negra i l’àguila imperial ibèrica.

Recorrerem alguns dels seus senders i pujarem fins a les restes del castell i ermita de la Virgen de Monfragüe, imatge portada de Bizanci per l’orde dels Cavallers de Monfragüe i venerada per vàries poblacions. Indret ideal per contemplar una de les millors panoràmiques de la més extensa i millor conservada taca de muntanya mediterrània a nivell mundial.

I farem un volt pels carrers de Trujillo, antic assentament romà i important vila durant l’època medieval. Una històrica població que atresora joies arquitectòniques com ara els palaus de la Plaza Mayor, el romànic tardà de l’església de Sta Maria la Mayor i el seu icònic castell d’origen musulmà.

Al vespre ens allotjarem al nostre hotel de Cáceres.

Dissabte 30 març 2024: LA RAYA i VALENCIA DE ALCANTARA. EL CASTELL PORTUGUÉS DE MARVAO.

En acabar l’esmorzar a l’hotel, agafarem l’autocar per dirigir-nos als confins occidentals d’Extremadura, per tal de conèixer alguns dels punt històrics i naturals més rellevants de la Raya, nom local que rep la frontera hispano-lusitana.

Coneixerem València de Alcántara, localitat amb un interessant conjunt patrimonial del qual ens sorprendrà les restes del seu castell i el traçat típicament medieval del seu extens call jueu, barri gòtic que conserva una sinagoga i nombroses portades exteriors d’estil ogival i adovellades.

Recorrerem els senders que ens menaran a un dels conjunts megalítics europeus més importants, l’origen del qual es remunta al Neolític i Calcolític. Un viatge a una de les cultures més antigues d’Europa!

I travessarem la propera vall del riu Sever per creuar la frontera i penetrar en Portugal. Anirem a Marvao,  poble de la regió de l’Alentejo situat a la falda d’un turó quarsític de la Serra de San Mamede, veritable talaia medieval des d’on gaudirem d’una de les millors panoràmiques que es poden albirar de la Raya.

Al vespre ens allotjarem al nostre hotel de Cáceres.

Diumenge 31 març 2024: MADRID. TORNADA A BCN

Després d’esmorzar a l’hotel, ens traslladarem en autocar a Madrid, on arribarem al migdia.

Un cop arribem a Madrid es deixarà temps lliure per passejar per alguns dels racons més atractius i representatius, com ara el parc del Retiro, l’emblemàtica Puerta del Sol, la bella Plaza Mayor…i dinar en algun dels nombrosos restaurants o típics bars de tapes que esquitxen el seu casc antic.

A la tarda agafarem el tren de tornada a Barcelona, on arribarem a 21.10 h, aprox.

DADES TÈCNIQUES

DADES TÈCNIQUES DE LES RUTES:
 • L’ordre i dates de les rutes així com els itineraris programats podrien veure’s modificats o substituïts per uns altres per tal d’adaptar-los a les condiciones meteorològiques, l’estat del terreny i possibles afectacions logístiques.
 • Els recorreguts es faran tranquil·lament, sense ànim esportiu ni competitiu, per tal de gaudir del paisatge i conèixer el patrimoni natural i/o històric gràcies a les explicacions dels guies.
 • Aquestes dades tan sols fan referència als itineraris que es desenvoluparan parcialment o totalment per paratges naturals i, per tant, NO inclouen les passejades que es realitzaran en les diferents poblacions i monuments que es visitaran durant el viatge.
Itinerari Los Pilones (Garganta de los Infiernos / Vall del Jerte):

Objectives:

 • Longitud total: 7 km.
 • Desnivells acumulats: +234 m (pujada) / -234 m (baixada).
 • Cotes (altura sobre nivell mar): 876 m (màxima) / 695 m (mínima).
 • Tipus camí: senders i corriols amb trams pedregosos i humits.
 • Itinerari circular no adaptable (es torna al punt d’inici per camins diferents)

Subjectives:

 • Durada marxa activa (sense comptar aturades i depenent ritme  grup): 2h 15min, aprox.
 • Nivell esforç:
 • Nivell dificultat:
Itinerari megalític Valencia de Alcántara:

Objectives:

 • Longitud total: 6,5 km.
 • Desnivells acumulats: +105 m (pujada) / -105 m (baixada).
 • Cotes (altura sobre nivell mar): 518 m (màxima) / 427 m (mínima).
 • Tipus camí: asfalt, pista terra i corriols amb trams pedregosos i humits.
 • Itinerari circular no adaptable (es torna al punt d’inici per camins diferents)

Subjectives:

 • Durada marxa activa (sense comptar aturades i depenent ritme  grup): 2h, aprox.
 • Nivell esforç:
 • Nivell dificultat:
Itinerari Monfragüe:

Objectives:

 • Longitud total: 10 km.
 • Desnivells acumulats: +393 m (pujada) / -393 m (baixada).
 • Cotes (altura sobre nivell mar): 324 m (màxima) / 202 m (mínima).
 • Tipus camí: pista terra, senders i corriols amb trams pedregosos i humits.
 • Itinerari circular no adaptable (es torna al punt d’inici per camins diferents)

Subjectives:

 • Durada marxa activa (sense comptar aturades i depenent ritme  grup): 2h 50min, aprox.
 • Nivell esforç:
 • Nivell dificultat:

EQUIP / MATERIAL

 • Calçat específic de muntanya.
  • Preferentment de mitja canya amb sola poc desgastada i antilliscant, degut a la irregularitat i presència de trams pedregosos d’alguns itineraris.
  • Es romana portar-ne un segon parell de recanvi als viatges amb 2 o més dies amb caminades.
 • Aigua i pica-pica energètic.
 • Roba d’abric i impermeable (tallavent, polar, guants i buff).
 • Barret, ulleres sol i protecció solar (pell i llavis).
 • Protecció mosquits/insectes (repel·lent i tractament picades)
 • Bastons de tresc:
  • No obligatoris / aconsellables
  • En cas de portar-los, s’aconsella que tinguin una longitud regulable, roseta compacta estreta per als trams pedregosos i puntes amb protector de goma per als trams de superfície dura o rocallosa.
  • A l’hora de transportar-los durant el trajectes en tren, s’aconsella introduir-los dins de la maleta plegats i amb els protectors de puntes ben posats per no foradar-la. En cas que tot plegats no cabessin dins la maleta, es recomana desmuntar-los i introduir-hi les peces soltes.
 • Prevenció contra el mareig (alguns trajectes per carretera tenen nombrosos revolts).
 • Prismàtics i càmera fotogràfica (opcional)
 • Paraigües (visites poblacions)

ALLOTJAMENT

 • Gran Hotel Don Manuel 4****
 • S’aconsella consultar les característiques i ubicació de l’hotel a través dels enllaços indicats.
 • El preu inclou allotjament en habitació doble compartida amb dutxa/bany.
 • Si es desitja l’allotjament en habitació individual (places molt limitades) cal indicar-ho a l’hora d’omplir-ne el formulari de reserva.
 • Per defecte, i en cas que no s’indiqui el contrari a l’hora de formalitzar la reserva del viatge, tothom accepta que podrà compartir habitació doble amb qualsevol altra persona del mateix sexe que participi en el viatge.
 • En cas de desitjar compartir habitació doble amb una determinada persona:
  • S’entén que ha estat per mutu acord entre ambdues i caldrà que cadascuna indiqui el nom/cognom de l’acompanyant a l’hora de formalitzar la reserva del viatge
  • Si, malgrat una hipotètica cancel·lació de la persona indicada com acompanyant d’habitació en la petició de reserva, encara desitgessis conservar la teva plaça en el viatge, hauries d’optar entre mantenir la teva reserva en habitació doble tot acceptant la possibilitat de compartir habitació amb una altra persona del teu mateix sexe que participi en el viatge, o bé convertir la teva reserva en habitació individual tot assumint-ne el suplement  corresponent. Podries continuar la teva reserva com individual sense haver d’abonar cap import suplementari sempre que la persona, amb qui inicialment havies de compartir l’habitació, assumís el cost del suplement d’habitació individual que ha generat la seva cancel·lació.

ÀPATS / PÍCNICS

 • Per optimitzar la dinàmica del viatge, es contempla la realització de varis dinars tipus pícnic a l’aire lliure. Durant el viatge el responsable del grup indicarà on i quan adquirir-ne les provisions necessàries.
 • En cas que per motius logístics o condicions meteorològiques adverses s’anul·lés o desaconsellés la realització d’un pícnic programat, el pícnic en qüestió se substituiria per un àpat que es realitzaria per lliure en alguna àrea de servei o en alguna població amb prou oferta de restauració, o bé, per un àpat de grup en algun restaurant local.
 • En qualsevol dels casos esmentats cada participant se’n faria càrrec de les despeses.
 • Les persones que segueixen una dieta d’exclusió alimentària específica, com ara vegana, vegetariana, terapèutica (intolerància o al·lèrgia alimentària) o d’un altre tipus, ho han de notificar via email a l’hora de formalitzar la reserva de les excursions i viatges que contemplin la realització d’àpats programats, o bé ho comuniquin als guies / responsables de l’activitat si es tractessin d’àpats organitzats de manera improvisada

MITJÀ DE TRANSPORT i HORARI/PUNT DE TROBADA

Mitjans transport:

 • Tren Alta Velocitat: trasllats anada i tornada entre Bcn i Madrid.
 • Autocar o minibús local: trasllats del primer dia i últim dia entre l’estació de tren i l’hotel, a més dels trasllats locals que es realitzin durant les excursions diàries.

Detalls dels trajectes en Tren Alta Velocitat:

 • Anada:
  • Data: dimecres 27 març 2024
  • Operador ferroviari: IRYO
  • Trajecte: Estació Sants Barcelona – Estació Atocha Madrid
  • Horari i punt trobada: 6.20h l’accés al vestíbul dels trens d’alta velocitat de l’estació de Sants de Barcelona
  • Horaris trajecte:
   • Sortida: 7.05h Barcelona
   • Arribada: 9.35h Madrid
   • Horaris oficials locals
  • Tornada:
   • Data: diumenge 31 març 2024
   • Operador ferroviari: IRYO
   • Trajecte: Estació Atocha Madrid – Estació Sants Barcelona
   • Horari i punt trobada: 17.50h l’accés al vestíbul dels trens d’alta velocitat de l’estació d’ Atocha de Madrid
   • Horaris trajecte:
    • Sortida: 18.35h Madrid
    • Arribada: 21.05h Barcelona
    • Horaris oficials locals

Detalls generals dels trajectes en tren:

 • Tots els horaris dels trajectes en tren indicats són orientatius. Aproximadament 1 setmana abans de la data d’inici del viatge, totes les persones que hagin formalitzat completament la reserva del viatge rebran un email amb la confirmació de les dades referents als trajectes en tren.
 • Els bitllets / targetes d’embarcament són nominals i no atribuïble a cap altra persona. En conseqüència, un cop els bitllets / targetes d’embarcament n’ hagin estat emeses, els imports corresponents mai no seran reemborsables en cas d’anul·lació, independentment del motiu que l’hagi provocat.
 • Qualsevol canvi d’horari o altres variacions dels detalls de reserva dels trajectes en tren s’actualitzaria directament en el programa detallat del viatge publicat al web, i tan sols es comunicaria personalment i via email a les persones que hagin formalitzat la reserva de viatge prèviament amb els corresponents pagaments.
 • S’adverteix que incidències imprevistes alienes a l’organització, com ara avaries, vagues, situacions pandèmiques o fluctuacions importants dels preu del combustible o energia utilitzada, podrien comportar la modificació parcial o total de la programació del viatge i/o incrementar-ne el preu final.
 • Equipatge contractat:
  • Es poden pujar a bord del tren fins a 2 peces considerades equipatge de mà.
  • El pes total de l’equipatge no pot superar els 20 kg
  • 1 maleta: 85 x 55 x 35 cm de dimensions màximes
  • 1 motxilla o bossa: 30/35 litres de capacitat màxima (equivalent a una motxilla de muntanya petita idònia per fer excursions d’una jornada)
  • La persona propietària d’un equipatge que incompleix qualsevol dels límits indicats en aquest programa seria l’única responsable de les conseqüències imposades per la companyia IRYO, com ara el pagament de suplements o bé la denegació o no acceptació parcial o total de l’equipatge.

Normativa autocar/minibús:

 • Durant el viatge es poden fer servir vehicles amb tipologies i dimensions diferents per tal adaptar-los al nombre d’assistents, al volum/pes de l’equipatge transportat i a les característiques de les carreteres i vies d’accés utilitzades en les excursions i trasllats que es facin diàriament.
 • No es reserva seient/plaça d’autocar.
 • Cada persona s’encarregarà d’escollir el seu seient entre les places lliures disponibles a l’hora d’arribar al punt de sortida de l’autocar el primer dia del viatge, i sempre respectant el rigorós ordre d’arribada.
 • Cal conservar el mateix seient de l’autocar durant tot el viatge.
 • Tan sols es permetrà el canvi de seients quan un hipotètic canvi de vehicle impossibilités el manteniment del nombre i/o distribució de butaques del vehicle anterior de manera significativa. En tal cas l’assignació de seients aplicada fins llavors restaria invalidada i cada persona haurà d’escollir novament el seu seient entre les places lliures disponibles a l’hora d’arribar al punt de sortida del nou autocar. Seient que s’haurà de mantenir durant tots els trasllats que es realitzin a partir d’aquell moment i fins al següent canvi de vehicle.
 • Trekultura no es responsabilitza de l’assignació de seients/places d’autocar ni dels problemes que se’n derivin, responsabilitat que recau directament en les persones implicades.
 • Com que alguns dels trasllats en autocar es desenvoluparan per carreteres amb nombrosos revolts, cal prendre la prevenció i mesures necessàries contra el mareig.

INFORMACIÓ D'INTERÈS

CLIMATOLOGIA/METEOROLOGIA:

 • Les temperatures atmosfèriques mitjanes diàries del mes de març a Cáceres oscil·len entre els 8 ºC de mínima i els 18ºC de màxima.
 • La pluviositat mensual durant el mes de març a Cáceres és de 57 mm aprox, valor que s’accentua en paratges de muntanya.
 • S’aconsella consultar la previsió meteorològica local 2 o 3 dies abans de l’inici del viatge.

 

IDIOMA:

 • Llengua vehicular guia acompanyant de Trekultura: català, i el castellà en presència de guies locals.
 • Llengua vehicular guies locals: castellà.

 

DOCUMENTACIÓ:

 • DNI obligatori.
 • Tan sols caldrà passaport en cas que no estar en possessió del DNI.
 • Tant el passaport com el DNI han de ser vigents durant totes les dates del viatge.
 • Per evitar les incomoditats provocades per la pèrdua o robatori, s’aconsella viatjar amb un mínim de 2 documents oficials, ben controlats i ubicats en compartiments diferents.
 • Targeta Sanitària: tot i que qualsevol urgència mèdica estaria coberta per l’assistència bàsica de viatge (veure “el preu inclou”) i que hi ha la possibilitat de contractar opcionalment alguna de les modalitats d’ assegurança d’anul·lació / cancel·lació (veure “el preu no inclou”) ofertes en el programa, es recorda que per rebre atenció sanitària / mèdica / farmacèutica NO urgent a qualsevol centre de la xarxa sanitària pública de l’Estat Espanyol cal presentar la targeta sanitària individual (TSI). Com que segons les circumstàncies els requeriments per accedir a l’assistència sanitària de cobertura pública poden variar dins de les diferents entitats autonòmiques de l’Estat espanyol i entre els diferents estats que conformen la Unió Europea i la resta de països, es recomana viatjar sempre amb la targeta sanitària europea (TSE), que es pot sol·licitar a l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS).

PREU

Import:

Import total: 1.068€ (bestreta inclosa)

 • Import 1r pagament o bestreta: 78 € (el termini límit de pagament és 48 hores després que Trekultura hagi enviat la Confirmació de Disponibilitat de Plaça en el viatge)
 • Import 2n pagament: 390 € (el termini límit de pagament és el 24 gener 2024)
 • Import 3r i últim pagament: 600 € (el termini límit de pagament és el 21 febrer 2024)
 • L’import total d’un viatge es mantindrà invariable un cop s’hagi efectuat l’abonament de la bestreta o paga i senyal dins del termini de pagament indicat en la corresponent confirmació de disponibilitat de plaça. En canvi, si la reserva es gestiona de manera individualitzada, fora dels terminis dels pagaments indicats en el programa detallat del viatge o bé en dates properes a l’inici del viatge, l’ import del viatge podria estar subjecte a un possible increment que seria equivalent a l’augment que els preus dels trasllats en tren d’alta velocitat hagin pogut experimentar respecte al cost estipulat en la reserva col·lectiva inicial. En qualsevol d’aquests casos la persona interessada seria degudament informada en el moment d’enviar la seva petició de reserva del viatge i/o abans de fer-ne el pagament de la bestreta o paga i senyal. Tan sols es garanteix la reserva de plaça en un viatge amb el previ pagament de la totalitat de l’import del viatge.
Inclou:
 • Guia Acompanyant durant tot el viatge.
 • Guia Oficial de Turisme local.
 • Viatges anada i tornada en tren alta velocitat entre Barcelona i Madrid.
 • Trasllats locals en autocar / minibús local.
 • Allotjament: Gran Hotel Don Manuel 4**** de Cáceres (Extremadura), en habitació doble compartida, amb dutxa o bany.
 • Règim: 1 MP (dinar i allotjament dimecres + esmorzar dijous) i 3 AE (allotjament dijous, divendres i dissabte + esmorzar divendres, dissabte i diumenge)
 • Assegurança accident/rescat col·lectiva.
 • Assegurança / assistència bàsica viatge.
 • Impostos i taxes locals.
NO Inclou:
 • Suplement habitació individual: 240 € Obs: cal afegir-lo en el segon pagament.
 • Assegurança anul·lació/cancel·lació (opcional/aconsellable). Tipus:
 • Suplements activitats opcionals: entrada castell Marvao (8 € aprox). Per imperatius a l’hora de fer-ne les reserves col·lectives, es considerarà que en apuntar-te en aquest viatge també realitzaràs aquestes visites. En cas que no volguessis participar en alguna o en cap de les activitats indicades, ens ho hauries de notificar a l’hora de reservar plaça en el viatge. Com que la realització d’aquestes visites dependrà de les condicions meteorològiques, els imports corresponents es recolliran en efectiu durant el viatge.
 • Suplement transport públic/metro Madrid.
 • Els esmorzars que no es realitzin a l’hotel (l’esmorzar del primer dia es pot realitzar per lliure als bars de l’estació de Sants Bcn o, qui ho desitgi, a la cafeteria del tren d’alta velocitat).
 • Els dinars del dijous, divendres i dissabte, tipus pícnic a l’aire lliure
 • El dinar de l’últim dia, per lliure a la ciutat de Madrid
 • Els sopars del dimecres, dijous, divendres i dissabte, per lliure a la ciutat de Cáceres
 • El sopar del diumenge / dia de tornada a Barcelona.
 • Les begudes ni extres a l’hotel.
 • Tot allò no inclòs a l’apartat “el preu inclou”.

Avís: es recorda que en formalitzar-ne la reserva acceptes les indicacions existents en aquest programa, en les Condicions Generals i en la Guia d’Activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural. Si encara no els tens, te’ls enviarem tan aviat com ens els demanis.

RESERVA LA TEVA PLAÇA

Com funciona?
 1. Omple els camps obligatoris del formulari annex. Obs: has d’indicar els noms i cognoms tal com figuren en el DNI.
 2. Clica la casella de lectura i acceptació de les Condicions Generals i la Guia d’Activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural.
 3. Clica el botó Consulta Disponibilitat.
 4. Trekultura t’enviarà un correu electrònic amb la Confirmació de Disponibilitat tot indicant-te el procediment de pagament i reserva de l’activitat.
Important: 
 • NO facis cap pagament sense haver rebut prèviament la corresponent Confirmació de Disponibilitat de plaça.
 • Avisa’ns per telèfon o Whatsapp si no reps la Confirmació de Disponibilitat un cop hagi transcorregut 24h després de sol’enviar-nos la teva Consulta de Disponibilitat.

Tens cap dubte? Consulta'ns!

+34 606 505 105

info@trekultura.com

Dilluns – Divendres 17:00 – 20:00

  Nombre de persones (Obligatori)

  Nom i cognoms (tal i com figuren al DNI)(Obligatori)

  DNI(Obligatori)

  Data de caducitat del DNI

  Data de naixement

  Passaport

  Nom i cognoms (tal i com figuren al DNI) dels acompanyants:

  Correu (Obligatori)

  Telèfon (Obligatori)

  Necessites una habitació individual? (Obligatori)

  Vols contractar una assegurança d’anul·lació/cancel·lació? (Obligatori)

  Missatge