Les Illes Atlàntiques, les sentinelles de les Rías Baixas

Illes Atlàntiques i Rias Baixas

Codi activitat: V2404

1 al 5 maig 2024

Transport: avió anada i tornada + autocar local

Allotjament: Hotel 4**** a Vigo

1.098 € o 1.248 € (únicament reserves a partir 10 febrer 2024)

Les Cíes, el paradís natural de la Ria de Vigo
Ons, la misteriosa illa de la Ria de Pontevedra
Sálvora i Cortegada, l’encís de la immensa Ria de Arousa
El castro de Santa Trega, el guardià de la desembocadura del Miño
San Simón i San Antón, els històrics illots de la Ria de Vigo
Vigo i els màgics capvespres sobre l’Atlàntic

Autoria de les imatges utilitzades en la publicació d’aquest programa: Ed-Ni-Photo, Luis Vidal, Lunamarina i armando oliveira.

PROGRAMACIÓ

Dimecres 1 maig 2024: VOL ANADA A GALÍCIA. SANTA TREGA. VIGO

Viatge a la província gallega de Pontevedra per tal de conèixer algunes de les seves emblemàtiques Rías Baixas i visitar el Parc Nacional de les Illes Atlàntiques de Galícia.

Ens trobarem a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona-El Prat per agafar un vol a l’aeroport de Vigo.

Un cop arribem a Vigo ens recollirà un autocar que ens portarà al Monte de Santa Trega, prominent turó costaner culminat per l’ermita de Santa Trega i les restes d’un castro galaic que durant mil·lennis va ser  l’impertorbable controlador estratègic de les properes muntanyes portugueses i de la desembocadura del riu Miño a l’oceà Atlàntic. Un dels punts més interessants i captivadors de la costa gallega.

A tarda arribarem a Vigo, on es troba el que serà el nostre hotel durant tota la nostra estada a Galícia. Una de les ciutat gallegues més internacionals, amb un dels ports pesquers més importants del món, amb una llotja que mou bona part de tot el peix i marisc que es consumeix a Espanya i Europa, i qui ho desitgi podrà assaborir en alguns dels restaurants i marisqueries de la ciutat acompanyat d’una copa de vi blan amb denominació d’origen Rias Baixas.

Coneixerem el seu cor comercial, representat pel carrer Príncipe, nom que va adquirir en honor al fill d’Isabel II. A la Porta do Sol veurem un dels símbols de la ciutat, l’escultura de Francisco Leiro El Sireno, símbol de la unió de l’home amb el mar. I serpentejarem per la muntanya d’ O Castro, indret considerat els orígens de la població, una muntanya situada al bell mig del nucli urbà i punt que ofereix la possibilitat de contemplar boniques postes de sol sobre la Ria de Vigo.

Dijous 2 maig 2024: LES ILLES CIES. LA RIA DE VIGO

Després d’esmorzar a l’hotel agafarem una embarcació que ens portarà a les Illes Cíes, un arxipèlag constituït fonamentalment per tres illes que corresponen a les restes de les parts més elevades d’una antiga serralada costanera que s’ha anat erosionant durant els últims milions d’anys per les diverses fluctuacions del nivell de l’oceà.

Coneixerem aquest paratge natural ubicat davant de les costes de les Ries Baixes on, l’aflorament dels corrents freds han provocat que les seves aigües siguin molt riques en nutrients i oxigen,  proporcionant les característiques principals a la riquesa biològica de l’entorn. Un alt valor ecològic gràcies al qual l’arxipèlag ha estat inclòs dins del Parc Nacional Marítim i Terrestre de les Illes Atlàntiques de Galícia.

Des del far de les Cíes contemplarem formoses vistes sobre la costa gallega, la boca de la Ria de Vigo i els escarpats penya-segats de l’illa, lloc on nidifiquen nombroses espècies d’aus marines, com ara la baldriga cendrosa i el gavià de potes grogues, la major concentració mundial del qual es troba a les Cies!

I caminarem pels senders de les illes Medio o Faro i la Norte o Monteagudo, ambdues connectades per un dic artificial, una llacuna salada litoral que acull una elevada biodiversitat i una idíl·lica platja de sorres blanques anomenada Platja de Rodes, catalogada l’any 2007 pel diari britànic The Guardian com a “la platja més bella del món”!

Al vespre ens allotjarem al nostre hotel de Vigo.

Divendres 3 maig 2024: ILLA D’ONS. LA RIA DE PONTEVEDRA

Tan bon punt hàgim esmorzat a l’hotel, ens traslladarem en autocar cap a la població costanera de Portonovo, on una embarcació ens portarà a l’arxipèlag de les Ons.

Les Ons són un conjunt d’illes i illots que tanquen l’entrada de la Ria de Pontevedra que forma part del Parc Nacional Marítim i Terrestre de les Illes Atlàntiques de Galícia per tal de preservar la seva important colònia d’aus marines i la rica biodiversidad del seu fons marí, bàbitat de llobarros i verats, i zona de pas de dofins, rorquals i catxalots.

Visitarem a peu la seva illa més gran, també anomenada Ons, nom que deriva del topònim d’Aunios citat pel Plini el Vell. Una caminada que ens permetrà contemplar els espectaculars penya-segats del seu vessant occidental i algunes de les seves encisadores platges sorrenques de la seva costa més oriental, com ara la de Melide o la de Canexol.

Una illa habitada permanentment des de l’antiguitat i que actualment a penes arriba al centenar de persones distribuïdes en varis llogarrets. Un enclavament que degut a l’aïllament i limitada comunicació amb del continent que ha patit durant segles, ha preservat algunes creences i llegendes ancestrals locals com la vinculació de la veritable entrada a l’infern amb l’espectacular cova anomenada Burato do Inferno, o altres entroncades amb llegendes gallegues com la Santa Companya, una processó d’ànimes que en determinades nits recorre tenebrosament l’illa a través de la densa boira…

Al vespre ens allotjarem al nostre hotel de Vigo.

Dissabte 4 maig 2024: ILLES CORTEGADA i SÁLVORA. RIA D’AROUSA

Així que hàgim esmorzat a l’hotel, ens dirigirem en autocar a la bella ria d’Arousa, la més extensa de Galícia, on agafarem de manera exclusiva unes embarcacions lleugeres tipus iots que ens portaran a les illes de Sàlvora i Cortegedada, ambdues  pertanyents al Parc Nacional Marítim i Terrestre de les Illes Atlàntiques de Galícia i emplaçades.

Anirem a la llunyana illa de Sálvora, estratègicament ubicada a l’entrada de la ria d’Arousa, on durem a terme una suggestiva caminada durant la qual albirarem les illes d’On i, en dies clars, les Cies. L’itinerari ens menarà al Far de Sálvora, on els faroners han estat presents fins fa pocs anys perquè els vaixells arribessin a bon port. Una feina que han desenvolupat des de la seva posta en marxa l’any 1921, any en què el vapor Santa Isabel va naufragar davant les costes de l’illa.

I passejarem entre els pins i roures de l’illa de Cortegada, el clima temperat humit i càlid de la qual ha permès, a més, l’establiment de la laurisilva. Una frondosa i peculiar vegetació més pròpia de regions més meridionals, el nom de  la qual prové de la semblança morfològica de les fulles de les seves espècies arbòries més representatives a la fulla del llorer. El millor exemple de bosc ennuvolat subtropical existent a l’Europa continental.

Al vespre ens allotjarem al nostre hotel de Vigo.

Diumenge 5 maig 2024: ILLES SAN SIMÓN i SAN ANTÓN. VOL TORNADA BCN

Un cop hàgim esmorzat a l’hotel, anirem en autocar a la riba interior de la Ria de Vigo, on agafarem unes embarcacions que en un curt trajecte ens portaran a l’arxipèlag format per San Simón i Sant Antón, dues petites illes actualment deshabitades, però amb una dilatada història que es remunta a un primigeni assentament neolític, un monestir alt-medieval suposadament arrasat per una incursió sarraïna o potser  vikinga, i més tard un llatzeret i una presó. Un conjunt els vestigis del qual ha estat catalogats com a Bé d’Interés Cultural.

A la tarda ens dirigirem en autocar a l’aeroport de Vigo on agafarem el vol de tornada a Barcelona.

DADES TÈCNIQUES

DADES TÈCNIQUES DE LES RUTES:
 • Els recorreguts es faran tranquil·lament, sense ànim esportiu ni competitiu, perquè gaudeixis del paisatge i coneguis part del seu patrimoni natural gràcies a les explicacions dels guies.
 • L’ordre i dates de les rutes podrien variar per tal d’adaptar-les a les condiciones meteorològiques i/o altres afectacions logístiques.
 • Les rutes podrien veure’s modificades o substituïdes per unes altres tot depenent de les condicions meteorològiques i l’estat del terreny.
 • Aquestes dades tan sols fan referència als itineraris que es desenvoluparan parcialment o totalment per paratges naturals i, per tant, NO inclouen les passejades que es realitzaran en les diferents poblacions i monuments que es visitaran durant el viatge.
Ruta Cíes:

Objectives:

 • Longitud total: 12 km.
 • Desnivells acumulats: +380 m (pujada) / -380 m (baixada).
 • Cotes (altura sobre nivell mar): 185 m (màxima) / nivell mar (mínima).
 • Tipus camí: camí cimentat / terra amb trams humits.
 • Itinerari circular no adaptable (es torna al punt d’inici per camins diferents).

Subjectives:

 • Durada marxa activa (sense comptar aturades i depenent ritme  grup): 3h, aprox.
 • Nivell esforç:
 • Nivell dificultat:
Ruta Ons:

Objectives:

 • Longitud total: 13 km.
 • Desnivells acumulats: +370 m (pujada) / -370 m (baixada).
 • Cotes (altura sobre nivell mar): 116 m (màxima) / nivell mar (mínima).
 • Tipus camí: camí cimentat / terra amb trams humits.
 • Itinerari circular no adaptable (es torna al punt d’inici per camins diferents).

Subjectives:

 • Durada marxa activa (sense comptar aturades i depenent ritme  grup): 3h, aprox.
 • Nivell esforç:
 • Nivell dificultat:
Ruta Sálvora:

Objectives:

 • Longitud total: 6 km.
 • Desnivells acumulats: +48 m (pujada) / -48 m (baixada).
 • Cotes (altura sobre nivell mar): 65 m (màxima) / nivell mar (mínima).
 • Tipus camí: camí cimentat i sorrenc puntualment humit.
 • Itinerari lineal adaptable (es torna al punt d’inici pel mateix camí).

Subjectives:

 • Durada marxa activa (sense comptar aturades i depenent ritme  grup): 1h 50min, aprox.
 • Nivell esforç:
 • Nivell dificultat:
Ruta Cortegada:

Objectives:

 • Longitud total: 5 km.
 • Desnivells acumulats: +45 m (pujada) / -45 m (baixada).
 • Cotes (altura sobre nivell mar): 24 m (màxima) / nivell mar (mínima).
 • Tipus camí: camí cimentat i de terra puntualment humit.
 • Itinerari circular no adaptable (es torna al punt d’inici per camins diferents).

Subjectives:

 • Durada marxa activa (sense comptar aturades i depenent ritme  grup): 1h 40min, aprox.
 • Nivell esforç:
 • Nivell dificultat:

EQUIP / MATERIAL

 • Calçat específic de muntanya.
  • Preferentment de mitja canya amb sola poc desgastada i antilliscant, degut a la irregularitat i presència de trams pedregosos d’alguns itineraris.
  • Es romana portar-ne un segon parell de recanvi als viatges amb 2 o més dies amb caminades.
 • Aigua i pica-pica energètic.
 • Roba d’abric i impermeable (tallavent, polar, guants i buff).
 • Barret, ulleres sol i protecció solar (pell i llavis).
 • Protecció mosquits/insectes (repel·lent i tractament picades)
 • Bastons de tresc:
  • no obligatoris / aconsellables
  • en cas de portar-los, s’aconsella que tinguin una longitud regulable, roseta compacta estreta per als trams pedregosos i puntes amb protector de goma per als trams de superfície dura o rocallosa.
  • a l’hora de transportar-los durant el vols, NO es poden portar coma equipatge de ma. Per tant, i per tal d’evitar facturar-los per separat, s’aconsella introduir-los dins de la maleta plegats i amb els protectors de puntes ben posats per no foradar-la. En cas que tot plegats tampoc no càpiguen dins la maleta, es recomana desmuntar-los i introduir-hi les peces soltes.
 • Prevenció contra el mareig (aconsellable per als trasllats en embarcacions).
 • Prismàtics i càmera fotogràfica (opcional)
 • Paraigües (visites poblacions)
 • Banyador, tovallola i xancletes, en cas que desitgessis gaudir del bany en alguna platja (opcional).

ALLOTJAMENT

 • Hotel AC Palacio Universal Vigo 4****
 • El preu inclou allotjament en habitació doble compartida amb dutxa/bany.
 • Si es desitja l’allotjament en habitació individual (places molt limitades) cal indicar-ho a l’hora d’omplir-ne el formulari de reserva.
 • Per defecte, i en cas que no s’indiqui el contrari a l’hora de formalitzar la reserva del viatge, tothom accepta que podrà compartir habitació doble amb qualsevol altra persona del mateix sexe que participi en el viatge.
 • En cas que es decideixi compartir habitació doble amb una determinada persona:
  • S’entén que ha estat per mutu acord entre ambdues i caldrà que cadascuna indiqui el nom/cognom de l’acompanyant a l’hora de formalitzar la reserva del viatge
  • Si, malgrat una hipotètica cancel·lació de la persona indicada a la teva petició de reserva com acompanyant d’habitació, encara volguessis conservar la teva plaça en el viatge, hauries d’optar entre mantenir la teva reserva en habitació doble tot acceptant la possibilitat de compartir habitació amb una altra persona del teu mateix sexe que participi en el viatge, o bé convertir la teva reserva en habitació individual tot assumint-ne el suplement  corresponent. Podries continuar la teva reserva com individual sense haver d’abonar cap import suplementari sempre que la persona, amb qui inicialment havies de compartir l’habitació, assumís el cost del suplement d’habitació individual que ha generat la seva cancel·lació.
 • En cas que es desitgés compartir habitació doble i no tenir acompanyant:
  • Tan sols es donarà disponibilitat en cas que hi hagués una altra persona del mateix sexe i sense acompanyant que també estigui interessada en compartit habitació doble.
  • Un cop confirmada la disponibilitat tan sols es permetrà canvis d’acompanyant si no es genera cap habitació individual o bé, en cas de generar-se una habitació individual, la persona que demanés el canvi assumís els costos derivats del suplement de l’habitació individual generada.

ÀPATS / PÍCNICS

 • Per optimitzar la dinàmica del viatge, es contempla la realització de varis dinars tipus pícnic a l’aire lliure. Durant el viatge el responsable del grup indicarà on i quan adquirir-ne les provisions necessàries.
 • En cas que per motius logístics o condicions meteorològiques adverses s’anul·lés o desaconsellés la realització d’un pícnic programat, el pícnic en qüestió se substituiria per un àpat que es realitzaria per lliure en alguna àrea de servei o en alguna població amb prou oferta de restauració, o bé, per un àpat de grup en algun restaurant local.
 • En qualsevol dels casos esmentats cada participant se’n faria càrrec de les despeses.
 • Les persones que segueixen una dieta d’exclusió alimentària específica, com ara vegana, vegetariana, terapèutica (intolerància o al·lèrgia alimentària) o d’un altre tipus, ho han de notificar via email a l’hora de formalitzar la reserva de les excursions i viatges que contemplin la realització d’àpats programats, o bé ho comuniquin als guies / responsables de l’activitat si es tractessin d’àpats organitzats de manera improvisada

MITJÀ DE TRANSPORT i HORARI/PUNT DE TROBADA

Mitjans transport:

 • Avió: trasllats anada i tornada entre Bcn i Vigo
 • Autocar o minibús local: trasllats i excursions durant l’estada a Vigo

 

Detalls dels vols:  

 • Anada:
  • Data: dimecres 1 maig 2024
  • Aerolínia: Vueling
  • Trajecte: Barcelona/El Prat – Vigo
  • Facturació: 4.00h (mostrador Vueling terminal T1 Aeroport de Barcelona-El Prat)
  • Horari vol:
   • sortida: 6.00h T1 Barcelona-El Prat (Bcn)
   • arribada: 7.50h Vigo
   • horaris oficials locals
  • Tornada:
   • Data: diumenge 5 maig 2024
   • Aerolínia: Vueling
   • Trajecte: Vigo– Barcelona/El Prat
   • Facturació: 13.55h
   • Horari vol:
    • sortida: 15.55h Vigo
    • arribada: 17.35h T1 Barcelona/El Prat
    • horaris oficials locals

 

Detalls generals dels vols:

 • Tots els horaris indicats són orientatius. Aproximadament 1 setmana abans de la data d’inici del viatge, totes les persones que hagin formalitzat completament la reserva del viatge rebran un email amb la confirmació de les dades referents als vols del viatge (número/referència, terminal, mostrador facturació i horaris).
 • Els bitllets d’avió són nominals i no atribuïble a cap altra persona. En conseqüència, un cop els bitllets hagin estat emesos, els imports corresponents mai no seran reemborsables en cas d’anul·lació, independentment del motiu que l’hagi provocat.
 • Qualsevol canvi d’horaris o d’altra detall dels vols s’actualitzaria directament en el programa detallat del viatge publicat al web i tan sols es comunicaria personalment i via email a les persones que hagin formalitzat la reserva de viatge prèviament amb els corresponents pagaments.
 • S’adverteix que incidències imprevistes alienes a l’organització, com ara hipotètiques afectacions de l’espai aeri, vagues, situacions pandèmiques o fluctuacions importants dels preus del combustible o energia utilitzada, podrien comportar la modificació parcial o total de la programació del viatge i/o incrementar-ne el preu final.
 • Equipatge:
  • Equipatge contractat: 1 maleta (facturació) + 1 motxilla/bossa de mà (cabina) NO rígida.
  • Dimensions equipatge facturat: màxim 25 Kg En cas de superar-ne el valor indicat caldrà pagar un suplement aproximat de 15 € aprox per cada 1kg de més
  • Dimensions equipatge cabina: bossa o motxilla 30/35 litres de capacitat màxima (equivalent a una motxilla de muntanya petita idònia per fer excursions d’una jornada) de màxim 10 kg i 40x20x30 cm. En cas de superar-ne el valors indicats caldrà facturar-la i pagar-ne el suplement corresponent.
  • Per tenir-ne més informació es recomana consultar la web oficial de VUELING.

 

Normativa autocar/minibús:

 • Durant el viatge es poden fer servir vehicles amb tipologies i dimensions diferents per tal adaptar-los al nombre d’assistents, al volum/pes de l’equipatge transportat i a les característiques de les carreteres i vies d’accés utilitzades en les excursions i trasllats que es facin diàriament.
 • No es reserva seient/plaça d’autocar.
 • Cada persona s’encarregarà d’escollir el seu seient entre les places lliures disponibles a l’hora d’arribar al punt de sortida de l’autocar el primer dia del viatge, i sempre respectant el rigorós ordre d’arribada.
 • Cal conservar el mateix seient de l’autocar durant tot el viatge.
 • Tan sols es permetrà el canvi de seients quan un hipotètic canvi de vehicle impossibilités el manteniment del nombre i/o distribució de butaques del vehicle anterior de manera significativa. En tal cas l’assignació de seients aplicada fins llavors restaria invalidada i cada persona haurà d’escollir novament el seu seient entre les places lliures disponibles a l’hora d’arribar al punt de sortida del nou autocar. Seient que s’haurà de mantenir durant tots els trasllats que es realitzin a partir d’aquell moment i fins al següent canvi de vehicle.
 • Trekultura no es responsabilitza de l’assignació de seients/places d’autocar ni dels problemes que se’n derivin, responsabilitat que recau directament en les persones implicades.
 • Com que alguns dels trasllats en autocar es desenvoluparan per carreteres amb nombrosos revolts, cal prendre la prevenció i mesures necessàries contra el mareig.

INFORMACIÓ D'INTERÈS

CLIMATOLOGIA/METEOROLOGIA:

 • Les temperatures atmosfèriques mitjanes diàries del mes de maig a Vigo oscil·len entre els 10 ºC de mínima i els 18ºC de màxima.
 • La pluviositat mensual durant el mes de maig a Vigo és de 122 mm aprox.
 • S’aconsella consultar la previsió meteorològica local 2 o 3 dies abans de l’inici del viatge.

 

IDIOMA:

 • Llengua vehicular guia acompanyant de Trekultura: català, i el castellà en presència de guies locals.
 • Llengua vehicular guies locals: castellà.

 

DOCUMENTACIÓ:

 • DNI obligatori.
 • Passaport aconsellable. Tan sols caldrà passaport en cas de no estar en possessió del DNI.
 • Tant el passaport com el DNI han de ser vigents durant totes les dates del viatge.
 • Per evitar les incomoditats provocades per la pèrdua o robatori, s’aconsella viatjar amb un mínim de 2 documents oficials, ben controlats i ubicats en compartiments diferents.
 • En els viatges en avió cal portar la documentació oficial i important (DNI, passaport, carnet conduir, targetes bancàries, etc…) en l’equipatge de mà, i evitar incloure-la dins de l’equipatge facturat.
 • Targeta Sanitària: tot i que qualsevol urgència mèdica estaria coberta per l’assistència bàsica de viatge i que hi ha la possibilitat de contractar opcionalment alguna de les modalitats d’ assegurança d’anul·lació / cancel·lació ofertes en el programa, es recorda que per rebre atenció sanitària / mèdica / farmacèutica NO urgent a qualsevol centre de la xarxa sanitària pública de l’Estat Espanyol cal presentar la targeta sanitària individual (TSI). Com que, segons les circumstàncies. els requeriments per accedir a l’assistència sanitària de cobertura pública poden variar dins de les diferents entitats autonòmiques de l’Estat espanyol i entre els diferents estats que conformen la Unió Europea i la resta de països, es recomana viatjar sempre amb la targeta sanitària europea (TSE), que es pot sol·licitar a l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS).

PREU

Import:

Import total: 1.098€ (bestreta inclosa, únicament peticions de reserves efectuades abans del 10 febrer 2024) o bé 1.248 € (bestreta inclosa, únicament reserves efectuades a partir del 10 febrer 2024 inclòs – increment motivat per l’augment preu dels vols)

 • Import 1r pagament o bestreta: 88 € (únicament peticions de reserves efectuades abans del 10 febrer 2024) o bé 238 € (únicament reserves efectuades a partir del 10 febrer 2024 inclòs – increment motivat per l’augment preu dels vols) En qualsevol cas, el termini límit de pagament de la bestreta o 1r pagament és 48 hores després que Trekultura hagi enviat la Confirmació de Disponibilitat de Plaça en el viatge.
 • Import 2n pagament: 395 € (el termini límit de pagament és el 28 febrer 2024)
 • mport 3r i últim pagament: 615 € (el termini límit de pagament és el 27 març 2024)
 • L’import total d’un viatge es mantindrà invariable un cop s’hagi efectuat l’abonament de la bestreta o paga i senyal dins del termini de pagament indicat en la corresponent confirmació de disponibilitat de plaça. En canvi, si la reserva es gestiona de manera individualitzada, fora dels terminis dels pagaments indicats en el programa detallat del viatge o bé en dates properes a l’inici del viatge, l’ import del viatge podria estar subjecte a un possible increment que seria equivalent a l’augment que els preus dels trasllats en avió hagin pogut experimentar respecte al cost estipulat en la reserva col·lectiva inicial. En qualsevol d’aquests casos la persona interessada seria degudament informada en el moment d’enviar la seva petició de reserva del viatge i/o abans de fer-ne el pagament de la bestreta o paga i senyal. Tan sols es garanteix la reserva de plaça en un viatge amb el previ pagament de la totalitat de l’import del viatge.
Inclou:
 • Guia Acompanyant durant tot el viatge.
 • Guia Oficial de Turisme local.
 • Viatges anada i tornada en avió entre Barcelona i Vigo
 • Trasllats locals en autocar / minibús local.
 • Allotjament: AC Palacio Universal 4**** de Vigo (Galicia), en habitació doble compartida, amb dutxa o bany.
 • Règim: 4 AE (allotjament dimecres, dijous, divendres i dissabte + esmorzar dijous, divendres, dissabte i diumenge)
 • Assegurança accident/rescat col·lectiva.
 • Assegurança / assistència bàsica viatge.
 • Impostos i taxes locals.
NO Inclou:
 • Suplement habitació individual: 235 € Obs: cal afegir-lo en el segon pagament.
 • Assegurança anul·lació/cancel·lació (opcional/aconsellable). Tipus:
 • Suplements activitats opcionals: visita jaciment Santa Trega (2 € aprox), embarcació anada/tornada illes Cies (24 € aprox), embarcació anada/tornada illa Ons (19 € aprox), circuit complet exclusiu no obert al públic en iots per les illes Sálvora i Cortegada (55 € aprox) i embarcació anada/tornada San Antón i San Simón (14 € aprox). Els preus indicats són els vigent en el moment de redactar-se i publicar-se aquest programa, i podrein experimentar-ne alguna variació. Per imperatius a l’hora de fer-ne les reserves col·lectives, es considerarà que en apuntar-te en aquest viatge també realitzaràs aquestes activitats. En cas que no volguessis participar en alguna o en cap de les activitats indicades, ens ho hauries de notificar a l’hora de reservar plaça en el viatge. Com que la realització d’aquestes activitats dependrà de les condicions meteorològiques, els imports corresponents es recolliran en efectiu durant el viatge.
 • Els esmorzars que no es realitzin a l’hotel. Observació: l’esmorzar del primer dia es farà per lliure als bars / restaurants de l’aeroport de Bcn/El Prat o Vigo.
 • El dinar del primer dia, que es realitzarà per lliure en alguna població de l’àrea visitada.
 • El dinar de l’últim dia, que es realitzarà per lliure a l’aeroport de Vigo.
 • Els dinars del dijous, divendres i dissabte, tipus pícnic a l’aire lliure.
 • Els sopars del dimecres, dijous, divendres i dissabte, per lliure a la ciutat de Vigo.
 • El sopar del diumenge / dia de tornada a Barcelona.
 • Transport públic i/o privat local utilitzat de manera voluntària.
 • Les begudes ni extres a l’hotel.
 • Tot allò no inclòs a l’apartat “el preu inclou”.

Avís: es recorda que en formalitzar-ne la reserva acceptes les indicacions existents en aquest programa, en les Condicions Generals i en la Guia d’Activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural. Si encara no els tens, te’ls enviarem tan aviat com ens els demanis.

RESERVA LA TEVA PLAÇA

Com funciona?
 1. Omple els camps obligatoris del formulari annex. Obs: has d’indicar els noms i cognoms tal com figuren en el DNI.
 2. Clica la casella de lectura i acceptació de les Condicions Generals i la Guia d’Activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural.
 3. Clica el botó Consulta Disponibilitat.
 4. Trekultura t’enviarà un correu electrònic amb la Confirmació de Disponibilitat tot indicant-te el procediment de pagament i reserva de l’activitat.
Important: 
 • NO facis cap pagament sense haver rebut prèviament la corresponent Confirmació de Disponibilitat de plaça.
 • Avisa’ns per telèfon o Whatsapp si no reps la Confirmació de Disponibilitat un cop hagi transcorregut 24h després de sol’enviar-nos la teva Consulta de Disponibilitat.

Tens cap dubte? Consulta'ns!

+34 606 505 105

info@trekultura.com

Dilluns – Divendres 17:00 – 20:00

  Nombre de persones (Obligatori)

  Nom i cognoms (tal i com figuren al DNI)(Obligatori)

  DNI(Obligatori)

  Data de caducitat del DNI(Obligatori)

  Data de naixement(Obligatori)

  Passaport

  Nom i cognoms (tal i com figuren al DNI) dels acompanyants:

  Correu (Obligatori)

  Telèfon (Obligatori)

  Necessites una habitació individual? (Obligatori)

  Vols contractar una assegurança d’anul·lació/cancel·lació? (Obligatori)

  Missatge